Skip to content
  • Els membres del jurat d’aquesta edició són Josefina Bueno, consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital; José Capilla, rector de la UPV; Alfred Costa, director General d’À Punt i José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç.
  • El termini per a presentar candidatures a través de qualsevol dels 41 Col·legis Professionals està obert fins al 26 de juliol.

La Unió Professional de València (UPdV) celebrarà el pròxim 27 d’octubre a San Miguel dels Reis els seus setens Premis a l’Excel·lència Professional convertits en referent en la societat valenciana i que reconeixen anualment als professionals i empreses que destaquen per la seua excel·lència en la labor científica, tècnica, social, cultural i/o humana en l’àmbit professional de la Comunitat Valenciana.

En aquesta edició, la taula del jurat que triarà a les candidatures guanyadores està composta per Josefina Bueno, consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, qui ha destacat la gran importància dels professionals en la recuperació post pandèmia i la major rellevància de la dona en les àrees professionals com reflecteix la pròpia Junta de govern d’Unió Professional de València. Per part seua, José E. Capilla, rector de la Universitat Politècnica de València ha mostrat la seua gran admiració cap als professionals que aconsegueixen convertir els reptes actuals en oportunitats. Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia, ha recalcat com la vocació de l’ens valencià per contribuir a una societat millor coincideix plenament amb l’esperit d’excel·lència professional dels col·legiats/as associats a UPdV. Finalment, José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç de València, ha ressaltat la importància del professional per a sumar a la riquesa de la Comunitat Valenciana.

Des de l’any 2016, UPdV ha vingut premiant a personalitats com els doctors Avelino Corma, Anna Lluch o José Piquer o empreses com ara l’Editorial Tirant lo Blanc, Istobal, IVI, Consum, Vicky Foods, Ion Clinics, Power Electronic i Idai Nature. També han recollit el nostre mussol, emblema de UPdV, entitats com EDEM Escuela de Empresarios, Port de València, l’escola de negocis Lluis Vives, el Grup d’Innovació i Investigació en Cirurgia Robòtica de la Comunitat Valenciana i Florida Universitària i associacions com EVAP, Adeit, gvSIG, Novaterra, Victor E. Frankl, la Fundació Alanna, el Casal de la Pau i Mamàs en acció.

Com cada any, els premis venen impulsats pels líders de categoria que en l’actual edició són Grupo LAE i Caixa Popular dels qui la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, ha ressaltat que “són un exemple a seguir. Ells representen els valors de les categories que conformen els premis a l’Excel·lència: Emprenedoria, Formació i Ocupació; Innovació, Investigació i Transformació Digital; Projecció Internacional i Responsabilitat Social Corporativa (RSC)”.

A aquests guardons poden optar empreses o professionals proposats per algun dels 41 col·legis professionals que formen part de la UPdV. El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins a el 26 de juliol a les 12 hores i els premiats es coneixeran després de la jornada de deliberació del jurat que tindrà lloc a la fi de setembre.

Back To Top