Skip to content
  • La Junta directiva de UPdV s’ha reunit per a analitzar les candidatures als VII Premis a l’Excel·lència
  • UPdV ha volgut destacar la gran labor dels col·legis professionals que en aquesta edició s’han bolcat i presentat propostes d’enorme nivell

L’òrgan de govern del màxim representant dels col·legis professionals a la província de València, Unió Professional de València, s’ha reunit per a analitzar la presentació de candidatures als Premis Excel·lència d’aquest 2022.

El nivell de les candidatures a la VII edició dels Premis a l’Excel·lència Professional respon a un compromís cada vegada més present en els Col·legis cap a UPdV. La presidenta de l’associació i degana del Col·legi d’Advocats de València, Auxiliadora Borja, ha ressaltat que, “enguany els col·legis professionals d’Unió Professional han sentit els premis més seus que mai, s’han bolcat i això ha fet que tinguem unes candidatures molt diverses i amb un nivell excel·lent”.

En la Junta també han sigut presents, la vicepresidenta de UPdV i presidenta del Col·legi de Metges, Mercedes Hurtado; la secretària de la Junta directiva i degana del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials, Angélica Gómez; el sotssecretari i degà del Col·legi de Graduats Socials, Vicente Vercher i la tresorera i degana del Col·legi d’Infermeria, Laura Almudéver. Tots ells han coincidit a agrair l’esforç per la presentació de candidatures als Premis a l’Excel·lència Professional, que han superat en número a totes les anteriors.

Cal recordar que en aquest 2022 les bases dels premis s’han modificat i és cadascun dels col·legis professionals dels candidats els qui s’encarreguen de presentar la seua postulació, avalant la seua labor, professionalitat i excel·lència.

El 26 de juliol va ser últim dia per a la presentació d’aspirants i serà a la fi del mes de setembre quan es reunisca la taula del jurat, composta per Josefina Bueno, consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital; José E. Capella, rector de la Universitat Politècnica de València; Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia i José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç de València, per a deliberar els guardons que s’entregaran en una gala de lliurament a San Miquel dels Reis el pròxim 27 d’octubre.

Back To Top