Skip to content

VII EDICIÓ PREMIS A L’EXCEL·LÈNCIA PROFESSIONAL

Els Premis a l’Excel·lència Professional busquen reconéixer l’ajuda i esforços duts a terme per persones, associacions, universitats, institucions i altres entitats, per a desenvolupar i millorar tant la labor dels Col·legis Professionals com dels seus membres col·legiats.

Des de l’any 2016 la Unió Professional de València premia aquelles actuacions que hagen dut a terme notables contribucions en l’àmbit professional col·legial valencià i acostar a la societat i entitats públiques i privades als col·legis professionals, divulgant les millors pràctiques professionals i demostrant el nostre compromís amb la societat valenciana i els seus professionals.

El guardó que reben els premiats és una rèplica a grandària natural de l’escultura del mussol creada per Carlos Verdú, artista i també advocat col·legiat del Col·legi d’Advocats de València que simbolitza la saviesa com a virtut de l’excel·lència professional.

CATEGORIES

Emprenedoria, Formació i Ocupació

El Mussol d’Unión Profesional de Valencia per a les persones o entitat que contribuïsquen de manera general al desenvolupament d’iniciatives innovadores, creadores d’espai de coneixement, formació i generació d’ocupació en la Comunitat Valenciana.

Innovació, Investigació i Transformació Digital

Guardó a aquella persona o entitat el projecte de la qual, investigació o acció haja destacat per la introducció d’avanços o innovacions que milloren el desenvolupament de la professió.

Projecció Internacional

Premi a l’Excel·lència per a aquella persona, entitat o iniciativa que haja destacat per la seua projecció i desenvolupament internacional des de la Comunitat Valenciana.

Responsabilidad Social Corporativa (RSC)

S’atorgarà aquest mussol a aquella persona, entitat o iniciativa que hagi destacat en la implantació de polítiques de promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en algun dels programes següents: compromís social, igualtat de gènere, sostenibilitat, i canvi climàtic.

NOTÍCIES

Logo-Grupolae
logo-chovi
Logo-Caixa-Popular
Back To Top