Skip to content
  • Els Premis a l’Excel·lència s’han convertit en un referent en la societat valenciana com a reconeixement a la professionalitat
  • Els col·legis professionals premien l’excel·lència, en quatre categories liderades enguany per Grupo LAE i Caixa Popular

Un any més Unió Professional de València convoca els Premis a l’Excel·lència Professional que aquest 2022 aconsegueixen la seua setena edició sota el lema “Avancem amb la societat”. Aquests premis s’han convertit en un referent en la societat valenciana, reconeixent la labor de professionals i empreses que destaquen per la seua excel·lència en la labor científica, tècnica, social, cultural i/o humana en l’àmbit col·legial professional de la Comunitat Valenciana.

Categories d’Excel·lència

En aquests VII Premis a l’Excel·lència Professional s’ha apostat per actualitzar i renovar les quatre categories que entren en concurs, incloent conceptes com la Transformació Digital, l’Emprenedoria o els Objectius de Desenvolupament Sostenible i per a donar veu als 41 col·legis professionals associats, en 2022 també s’han modificat les bases, de manera que siguen directament els col·legis professionals els qui presenten les candidatures, ampliant el seu àmbit a tota la Comunitat Valenciana.

Els premis venen com cada any impulsats pels líders de categoria que en l’actual edició són Grupo LAE i Caixa Popular. El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 26 de juliol. Els membres del jurat es coneixeran en les pròximes setmanes i tant la fallada com el lliurament de guardons tindran lloc a la tardor.

Els col·legis professionals presenten les seues millors candidatures

A aquests guardons poden optar empreses o professionals a proposta d’algun dels 41 col·legis professionals de l’associació UPdV. Seran els col·legis professionals els qui remeten les seues candidatures emplenant l’ANNEX publicat en les bases amb les dades del professional o empresa candidata. Les propostes han de remetre’s a les adreces de correu: premios@www.unionprofesionalvalencia.com o stunionprofesional@icav.es.

Guardonats en altres edicions

Des de l’any 2016 s’ha vingut premiant a personalitats com els doctors Avelino Corma, Anna Lluch, José Piquer, empreses com ara l’Editorial Tirant lo Blanc, Istobal, IVI, Consum, Vicky Foods, Ion Clinics, Power Electronic i Idai Nature, també entitats com EDEM Escola d’Empresaris, Port de València, la Cambra de Comerç – Luis Vives, el Grup d’Innovació i Investigació en Cirurgia Robòtica de la Comunitat Valenciana i Florida Universitària i associacions com EVAP, Adeit, gvSIG, Novaterra, Victor Frankl, la Fundació Alanna, el Casal de la Pau i Mamàs en Acción.

Back To Top