Skip to content
  • La Unió Professional de València celebrarà la gala de lliurament dels VI Premis a l’Excel·lència Professional el pròxim 27 d’octubre en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València
  • Els guardonats han sigut triats pels membres del jurat – Gloria Calero, Vicente Boluda, María Emilia Adán i Javier Alfonso – els qui han posat en valor el nivell de les candidatures presentades pels Col·legis professionals de la província

València, 30 de septiembre de 2021

Els Premis a l’Excel·lència Professional, organitzats per la Unió Professional de València, recauen en la seua sisena edició sobre Power Electronics, IONCLINICS, l’Escola de Negocis Lluís Vives i Mamàs en Acció, els qui recolliran els seus guardons en la gala de lliurament que se celebrarà el pròxim 27 d’octubre, com sempre, en l’Edifique del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

La reunió de deliberació ha comptat amb la participació de la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, la secretària, Angélica Gómez, i dels membres del jurat que en aquesta sisena edició està format per la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, la presidenta del Consell Social de la Universitat de València,Mª Emilia Adán, i el director de València Plaza, Javier Alfonso.

Després de la trobada, tots ells han coincidit en la necessitat de reconéixer la labor dels professionals “en un moment clau per al nostre futur”, i han destacat l’alt nivell de les candidatures presentades en aquesta edició pels Col·legis Professionals de la província.

“Ha sigut una decisió complicada, però els quatre guanyadors d’enguany són un exemple d’excel·lència en el qual tots els professionals valencians podem veure’ns reflectits”, ha afirmat la presidenta Auxiliadora Borja qui ha destacat la necessitat de promoure aquest tipus d’iniciatives per a enfortir la unió de professionals i col·legis “en un moment en què el nostre paper és més important que mai”.

Els guanyadors dels VI Premis a l’Excel·lència Professional

Els Premis a l’Excel·lència Professional estan compostos per quatre categories: Ocupació i Formació; Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa; Innovació i Investigació i Internacional.

En la categoria d’Internacional, enguany rebrà el guardó *Power *Electronics. Amb seu a Llíria i més de 34 anys d’existència, s’ha consolidat com a líder en tecnologia aplicada a sectors estratègics en el desenvolupament econòmic i industrial. En aquests moments, és present en més de 100 països.

Per part seua, en la categoria d’Innovació i Investigació es reconeix la labor de *IONCLINICS en el sector de la salut i el benestar, durant quasi una dècada. Situada a L’Alcúdia, l’entitat compta amb un equip multidisciplinari que realitza una gran labor d’investigació, amb estudis científics propis per a assegurar la innovació i actualització contínua, aconseguint tècniques innovadores en l’àmbit de la Fisioteràpia i la Medicina.

Escola de Negocis Lluís Vives – responsable de l’àrea de formació de Cambra de Comerç de València – rebrà el premi a l’excel·lència en la categoria d’Ocupació i Formació. L’Escola compta amb més de 25 anys d’experiència i amb un gran prestigi entre el teixit empresarial valencià, sent tot un reclam per a l’actualització i perfeccionament dels coneixements dels professionals.

I, finalment, pel que fa a la categoria d’Igualtat i RSC es reconeix la labor de l’ONG valenciana Mamàs en Acció, un projecte nascut a la ciutat de València amb la finalitat de contribuir al fet que no hi haja xiquets hospitalitzats sense companyia. En aquests moments compta amb més de 1.000 voluntaris i tenen presència en un total d’11 hospitals de València, Madrid i Múrcia.

Back To Top