Skip to content
  • Gloria Calero, Vicente Boluda, María Emilia Adán i Javier Alfonso,  formen la taula del Jurat de la sisena edició dels guardons que reconeixen la labor dels i les professionals de València
  • La recepció de candidatures romandrà oberta fins al 26 de juliol

València, 2 de juny de 2021

La sisena edició dels Premis a l’Excel·lència Professional, organitzats per Unió Professional de València, comptarà, un any més, amb un jurat d’excepció, format per personalitats de l’àmbit empresarial, polític, social i acadèmic de la societat valenciana. En aquesta ocasió, els encarregats de triar als guardonats seran la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris, Vicente Boluda, la presidenta del Consell Social de la Universitat de València, Mª Emilia Adán i el director del diari València Plaza, Javier Alfonso.

La taula del jurat ha sigut presentada en el Hub Empresa del Banc Sabadell de València, on els membres d’aquesta edició han sigut rebuts per la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, i el membre de la Junta Directiva, Juanjo Tirado. Una trobada en el qual, tots els presents han coincidit en la necessitat de continuar posant en valor la labor dels i les professionals valencians que, dia a dia, demostren amb el seu treball que “la unió fa la força”, sobretot després d’un 2020 molt complicat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Gloria Calero, Vicente Boluda, María Emilia Adán i Javier Alfonso, tots ells professionals amb una important rellevància i implicació en la societat valenciana, triaran el próximo setembre qui són els professionals mereixedors del distintiu que acredita l’Excel·lència enguany.

Els Premis a l’Excel·lència Professional, que encaren ja la seua sisena edició consecutiva, tenen com a objectiu posar en relleu la labor realitzada pels professionals de València, així com reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i entitats de la província de València. Un reconeixement que, sens dubte mereixen els i les professionals ja que “durant la pandèmia hem sigut essencials i ara en la recuperació som doblement essencials. Estant tots units podem aconseguir eixir més reforçats d’aquesta crisi”, ha assegurat la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja.

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al 26 de juliol a les 12 hores. Qualsevol persona que estiga avalada per un col·legi professional pot presentar proposta en les quatre categories que conformen els premis (Ocupació i Formació, Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa, Innovació i Investigació i Internacionalització).

La gala de lliurament dels VI Premis a l’Excel·lència Professional tal com és habitual, se celebrarà en l’Edifique del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València sota les condicions sanitàries vigents en aqueix moment.

Sobre Unió Professional de València

Unió Professional de València (UPdV) és l’associació que conjumina les professions col·legiades a València. Va ser constituïda el 2 de novembre de 1993 amb la finalitat de coordinar les actuacions en temes d’interés comú de les professions titulades valencianes representades en l’Associació, defensar els valors característics d’aquelles professions i promoure el seu perfeccionament.

Actualment, està formada per 42 Col·legis Professionals de la província de València i reuneix més de 90.000 col·legiats de multitud de disciplines de tots els sectors.

Des d’Unió Professional de València s’advoca per fomentar i difondre el valor de la Col·legiació i el plus que suposa per a la societat en termes de qualitat, ètica i transparència.

Back To Top