Skip to content
  • Los V Premios a la Excelencia Profesional han sido entregados a los ganadores: Florida Universitaria, Viktor E. Frankl, Cirugía robótica CV y Valenciaport.
  • La gala de entrega de los galardones ha tenido lugar en el Edificio del Reloj de la Autoridad Portuaria de Valencia, donde se ha celebrado la noche de las profesiones valencianas.

València, 16 d’octubre de 2020

Els V Premis a l’Excel·lència Professional van viure en la vesprada d’ahir la seua tradicional posada de llarg amb el lliurament de guardons, celebrada, com sempre, en l’Edifique del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València. Florida Universitària, Viktor E. Frankl, Cirurgia robòtica CV i Valenciaport van ser els protagonistes d’una nit l’objectiu de la qual és posar en valor la labor dels professionals valencians. Aquest any més, si cap, davant el complicat panorama plantejat per la crisi sanitària derivada de la pandèmia.

En aquesta V edició, la gala de lliurament dels guardons es va celebrar sota estrictes mesures de seguretat contra la COVID-19, reunint en un mateix espai a personalitats de la societat civil, autoritats i col·legis professionals, els qui van lloar la continuïtat i la importància d’aquesta mena d’iniciatives.

Tampoc van faltar a la cita els membres del jurat, el qual enguany ha estat compost per: el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, el director regional de la Cadena SER en la Comunitat Valenciana, Bernardo Guzmán, el vicepresident de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat (Ateval) i president del Consell intertèxtil Espanyol, Càndid Penalba, i la presidenta de EDEM Escola d’Empresaris, Hortensia Roig.

Enguany, a més, s’ha comptat amb líders de categories, empreses referents en l’excel·lència professional, que reforcen i representen els valors de cadascuna de les categories dels Premis. En aquest sentit, va assistir a l’esdeveniment, el director de Tirant lo Blanch, Salvador Vives, – líder de la categoria de Formació i Ocupació-; el responsable de Relacions Externes i RSC de Vicky Foods, José Vicente Candell -Igualtat i RSC; la representant de Idai Nature, Rosario Montaner -Innovació i Investigació- i, finalment, el director Institucional de la Territorial Est del Banc Sabadell, Luis Serra -com a líder de la categoria d’Internacionalització-.

Ells van ser els encarregats de fer lliurament dels distintius en les quatre categories que componen aquests premis. En la categoria de Formació i Ocupació, va recollir el reconeixement el director de Florida Universitària, Enrique García; en la categoria d’Internacionalització va pujar a l’escenari el president de Valenciaport, Aurelio Martínez; en la categoria d’Igualtat i RSC, José Luis Guinot, president de Viktor E. Frankl, va rebre el premi; i, finalment, la categoria d’Innovació i Investigació es va entregar al Dr. Cristóbal Zaragozá, en representació de Grup d’innovació i investigació en Cirurgia Robòtica de la CV.

La delegada del Govern, Gloria Calero, va donar un discurs en finalitzar l’acte i abans de la clausura. Seguidament, la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, va pronunciar unes paraules per a posar fi a la cerimònia. “Des d’Unió Professional creiem necessari posar en valor als professionals valencians i valencianes. Aquest reconeixement contribueix a aqueixa defensa del bon fer, de l’ètica professional, que es persegueix des dels nostres col·legis professionals” va afirmar la presidenta. Així mateix, va donar l’enhorabona als premiats, els qui sens dubte “mereixeu aquest Premi per tot el que representa i que vosaltres reuniu: l’Excel·lència Professional”, va finalitzar Borja.

Amb aquestes paraules es va donar per conclosa una Gala en la qual s’ha demostrat que els Premis a l’Excel·lència s’han convertit ja en un referent en el món professional valencià.

Back To Top