Skip to content

València, 05.04.2016

La I edició dels Premis a la Excel·lència d’Unió Professional de València ja té els seus merescuts vencedors. L’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València ha sigut el lloc de deliberació del prestigiós jurat d’aquests premis, que han decidit per unanimitat atorgar els premis a:

  • Istobal, en la categoria “Internacionalització”
  • Doctor Avelino Corma, en la categoria “Innovació i Investigació”
  • Consum Cooperativa, en la categoria “Igualtat d’Oportunitats – Responsabilitat Social Corporativa”

En roda de premsa, Rafael Bonmatí (President d’Unió Professional i Degà del Col·legi d’Advocats) ha destacat “el jurat excel·lent d’aquests premis, quatre professionals que també mereixen tot el reconeixement per la seua excel·lència professional i per descomptat l’agraïment d’Unió Professional”.

En aqueix sentit, cada membre del jurat ha pres la paraula per a anunciar un premiat. En primer lloc, Aurelio Martínez (President de l’Autoritat Portuària de València) ha assenyalat que l’empresa Isobal ha sigut vencedora en la categoria de “Internacionalització” perquè “és el prototip d’empresa exportadora, amb un producte i una marca pròpia i els seus productes arriben a més de 75 països, sent un autèntic referent exportador”. A més, ha destacat que Istobal “és una empresa familiar que, com quasi totes les empreses valencianes, són l’ànima i dinamisme de la nostra societat”.

Per part seua, Ana Lluch (cap del servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic de València i referent en la lluita contra el càncer de mama) ha anunciat la candidatura vencedora en “Innovació i Investigació”, “l’àmbit que més conec com a investigadora en salut pública que soc”. “El professor Avelino Corma és el més important investigador químic espanyol amb projecció internacional i és un dels científics més citats a tot el món. És un excel·lent professional, exemple de compromís, responsabilitat, qualitat humana, cultura de l’esforç, lideratge i visió de futur i a més és una persona preocupada pel sosteniment mediambiental”, ha explicat. Així mateix, Ana Lluch ha subratllat que Avelino Corma “és una persona que ha dedicat la seua vida a la investigació i ha repercutit en la nostra comunitat, amb 150 patents, la repercussió de les quals s’ha reinvertit en la formació de professionals”.

La Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha sigut l’encarregada d’anunciar la candidatura vencedora en la categoria “Igualtat d’Oportunitats – Responsabilitat Social Corporativa”. Gabriela Bravo ha assegurat que “és important posar en valor a entitats i persones que aposten per la RSC i per això el premi se li ha concedit a la cooperativa Consum”. “És una empresa amb un sistema obert de contractació amb criteris salarials iguals per a homes i dones i té un pla de conciliació innovador, modern i compromés”, ha indicat. La Consellera també ha destacat el programa Profit de gestió responsable d’aliments amb el qual Consum va evitar el desaprofitament de 4.000 tones d’aliments en 2015.

La candidatura vencedora en la categoria “Formació i Ocupació” ha sigut anunciada per Rafael Juan (Conseller Delegat de Dulcesol), qui ha assenyalat que “l’editorial Tirant lo Blanch es mereix el premi pel seu treball continu per a divulgar els coneixements dels professionals i ajudar-los a aconseguir l’excel·lència en les seues professions”. Rafael Juan ha explicat l’evolució de l’editorial i ha comentat que “és una editorial molt completa, que va tindre el seu origen a València i s’ha convertit en referent internacional ja que exporta la marca Espanya i el coneixement jurídic i social espanyol”.

En l’acte d’anunci de premiats també ha sigut present Miguel Torres, Director Comercial de la Territorial Est de Banc Sabadell, empresa patrocinadora dels Premis. “Mantenim acords molt antics amb la majoria de Col·legis que integren Unió Professional i els seus col·legiats, empleats i familiars, raó per la qual hem volgut participar en el patrocini. El reconeixement de l’excel·lència està totalment alineat amb els valors de Banc Sabadell”, ha explicat Torres.

Els Premis a la Excel·lència s’entregaran en un acte públic el pròxim 3 de maig.

Back To Top