Skip to content

La presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeria de València (COENV), Laura Almudéver, va emfatitzar la transcendència de les/us professionals d’Infermeria durant l’obertura de la Ruta Infermera. Més enllà dels moments crítics, Almudéver va subratllar que la infermeria continua sent la pedra angular del sistema sanitari, i és essencial reconéixer la seua contribució contínua.

El conseller de Sanitat, Marcià Gómez, va recolzar el paper fonamental de la infermeria en anunciar la creació del Servici de Desenvolupament de Competències d’Infermeria. Este servici té com a objectiu empoderar a la infermeria en diversos àmbits, des de l’assistència sanitària fins a la investigació, promovent noves àrees de capacitació i docència.

RUTA INFERMERA: Fomentant la salut i consciència a València

La Ruta Infermera, desplegada a València del 24 al 29 de gener, no sols busca promoure hàbits saludables sinó també crear consciència sobre la importància de les infermeres i infermers en la societat. Situat en la plaça Zaragoza, el tràiler oferirà xarrades informatives, tallers participatius i proves diagnòstiques.

Este esdeveniment permet a la comunitat interactuar directament amb la professió, comprenent millor el seu paper essencial en l’atenció de la salut. Des de vídeos educatius fins a tallers pràctics de reanimació cardiopulmonar (RCP), la Ruta Infermera es convertix en un espai dinàmic per a la participació activa i la millora de la salut comunitària.

La presidenta del COENV, Laura Almudéver, va ressaltar la necessitat de conscienciar a la societat sobre la labor de les infermeres i infermers. Malgrat la seua importància, la professió sovint s’enfronta a una falta de reconeixement i recursos. La Ruta Infermera s’erigix com una iniciativa per a revertir esta situació i destacar la contribució valuosa de la infermeria en totes les etapes de la vida.

En este context, el Servici de Desenvolupament de Competències d’Infermeria, anunciat per Marcià Gómez, cerca enfortir la infermeria i donar visibilitat al seu treball. En promoure la participació activa de les infermeres en nous àmbits, des de l’atenció primària fins a la investigació, es busca potenciar la qualitat i eficiència en l’assistència sanitària.

La Ruta Infermera representa una oportunitat única per a la comunitat valenciana d’acostar-se a la infermeria, comprendre els seus desafiaments i contribuir a la construcció d’un sistema de salut més forta i conscient.

Back To Top