Skip to content

Curs Soft Skils

CURS SOFT SKILS: L’ART DE POTENCIAR ELS TEUS TALENTS PROFESSIONALS I PERSONALS – 2a EDICIÓ

  • Taller 1: Desperta les teues habilitats de comunicació per a influir en els altres Aprendre a influir positivament en un grup. Conéixer les ferramentes d’una adequada comunicació eficaç per a aconseguir la comprensió mútua, sabent escoltar i atendre les necessitats de l’equip. Resoldre situacions conflictives, informar-los de les coses rellevants i influir i persuadir perquè es realitzen aquelles operacions que resulten necessàries. Conéixer les fonts de poder del líder i elequipo, i aplicar estratègies de facultamiento (empowerment) per a potenciar el talent i la motivació dels col·laboradors.

 

  • Taller 2: Liderar persones és simple, no és senzill Unificar criteris sobre les funcions i responsabilitats d’un lloc de gestor depersonas dins d’una organització i mostrar el camí adequat que els portarà agestionar adequadament als seus equips sent capaços de traure el millor d’ells,mentres vetlen pel seu desenvolupament i benestar. Descobrir la influència directa que té l’estil de gestió de l’equip sobre el clima laboral d’este, analitzant l’impacte que té este clima sobre la productivitat de les persones, trobant maneres pràctiques i eficaces d’incidir positivament sobre este clima laboral sense caure en paternalismes, mantenint la responsabilitat i la disciplina, al mateix temps que es cuida a les persones i es vetla per la seua satisfacció. Proporcionar tècniques i ferramentes per a motivar i implicar els col·laboradors, a través del coneixement de les seues necessitats i desitjos.

 

  • Taller 3: reil·lusió i transformació cap a l’èxit laboral En este taller es compartiran una sèrie de reflexions, idees i ferramentes que faran que ens enfrontem amb majors probabilitats d’èxit a estos temps extraordinaris que ens està tocant viure. Des d’identificar millor com em sent i què puc fer amb això, revisar la meua pròpia percepció de les coses (per a poder il·lusionar-me i gaudir amb el que m’envolta) o descobrir que aspectes són els que em motiven i com puc utilitzar-los en el meu benefici.

 

  • Taller 4: Motivació 360é aprén a potenciar l’esperit col·laboratiu Millorar el clima laboral i la satisfacció dels empleats, creant un ambient de treball positiu, respectuós i col·laboratiu. Augmentar el rendiment i la productivitat dels empleats, estimulant el seu compromís,la seua iniciativa i la seua responsabilitat amb l’empresa i els seus objectius. Fomentar el desenvolupament professional i personalde els empleats, oferint-los oportunitats d’aprenentatge, creixement i reconeixement. Potenciar el lideratge i la gestió d’equips,desenvolupant les habilitats de comunicació, motivació, delegació i feedback dels comandaments intermedis i superiors. Incentivar la innovació i la creativitat, promovent la participació, la generació d’idees i la solució de problemes.

Curs exclusivament en modalitat presencial Curs bonificable per FUNDAE.

Les despeses de gestió de la bonificació seran a càrrec de l’empresa que la sol·licita. NOTA IMPORTANT: En el cas que realitzes la formació amb bonificació per FUNDAE, per a obtindre esta bonificació és imprescindible assistir a les formacions.

 

Data: 7, 14, 21, 28 de juny
Horari: De 10:00 a 14:00 hores
Modalitat: Presencial
Ubicaciò: Instalacions del COGITI València en C/Guillem de Castro 9 – 3ª, 46007 Valencia
Preu col·legiats associats a UPdV: 250€
Inscripciò

L´esdeveniment està en curs.

Data

07 - 28 juny 2024
Ongoing...

Hora

10:00 am - 2:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València
Telèfon
963513369
Email
formacion@copitival.es
Web
https://www.copitival.es
Llegir més

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top