Skip to content

Innovació en l’Era de la Connectivitat Industrial

Innovació en l’Era de la Connectivitat Industrial: Transformant la Indústria amb Ferramentes Digitals i Intel·ligència Artificial

En un món cada vegada més digitalitzat i connectat, la indústria es troba en constant evolució. La connectivitat industrial, juntament amb l’avanç de les ferramentes digitals i la intel·ligència artificial, està transformant per complet la forma en què produïm, distribuïm i consumim béns i servicis. La connectivitat industrial no és només una tendència, sinó una necessitat en l’era actual.

La integració de tecnologies avançades està transformant la forma en què les indústries operen, millorant l’eficiència, la productivitat i la sostenibilitat. Des de l’automatització fins a l’analítica de dades, les possibilitats són infinites. La jornada se centra en com les ferramentes digitals i la intel·ligència artificial estan impulsant la innovació en la indústria, redefinint el panorama industrial. Explorarem com estes tecnologies estan revolucionant la indústria i veurem les últimes tendències, desafiaments i oportunitats en este camp. Per a això, comptarem amb experts d’importants i innovadores organitzacions que compartiran les seues experiències, coneixements i casos d’èxit.

 

Data: 11 de juny
Horari: De 9:00 a 12:00 hores
Modalitat: Presencial
Ubicaciò:  C/ Guillem de Castro, 9-3ª 46007- Valencia
Preu col·legiats associats a UPdV: GRATUÏT
Inscripciò

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

11 juny 2024
Caducat!

Hora

9:00 am - 12:00 pm

Més informació

Llegir més
Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València
Telèfon
963513369
Email
formacion@copitival.es
Web
https://www.copitival.es
Llegir més

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top