Skip to content

Nou sistema de cotització per als treballadors per compte propi o autònoms: RDL 13/2022

Jornada sobre Reial decret llei 13/2022 organitzada pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de València  sobre el nou sistema de cotització per als treballadors per compte propi o autònoms.

En aquesta jornada s’explicarà en nou sistema de cotització per als treballadors autònoms basat en els ingressos reals, i no en la lliure elecció del nivell de cotització com fins ara.

Ponents

  • Sr.Juan José Benavent Roig. Advocat INEMSA. Diplomat en empresarials i titulat mercantil per la Universitat de València des de l’any 1994. Advocat en exercici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València des de l’any 2005. Administrador i director executiu de la societat INEMSA. La labor fonamental d’assessorament la realitza en els departaments: fiscal, financer i laboral i mercantil. En la branca del dret, exerceix especialment en temes i procediments contenciosos administratius, laborals i mercantils. En l’exercici com a titulat mercantil, exerceix de col·laborador en altres despatxos d’advocats i assessories mitjançant informes pericials de caràcter judicial.
  • Sra. Marga Cano. Assessoria Laboral INEMSA. Diplomada en Ciències Empresarials i Titulada Mercantil. Des de 2.000 Responsable del Departament Laboral en Iniciatives Empresarials, S.A.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

26 set. 2022
Caducat!

Hora

6:00 pm - 7:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València
Telèfon
963513369
Email
formacion@copitival.es
Web
https://www.copitival.es
Llegir més
Back To Top