Skip to content

CPI x Startups: avantatges i reptes de la Compra Pública d’Innovació per a startups

  • Descobreix per què la Compra Pública d’Innovació és interessant per a la teua startup
  • L’Ajuntament de València ha posat en marxa processos de Compra Pública d’Innovació (CPI) amb un pressupost de 12 milions d’euros per als pròxims 4 anys

Eres una startup innovadora? T’agradaria conéixer els principals avantatges i els reptes de la Compra Pública d’Innovació per a les startups i xicotetes empreses innovadores?

Per a resoldre aquestes preguntes i poder conéixer en persona a l’equip de CPI de Las Naves, el centre d’Innovació de l’Ajuntament de València, no faltes a aquesta cita el 13 de setembre a la vesprada en la seu de Jeff (C\ Merelo i Mes 6, València).

També et presentarem el projecte CPI x Startups, posat en marxa per l’acceleradora Col·lab de Las Naves, amb el finançament de l’Agència Valenciana de la Innovació, creat per a acostar a l’ecosistema emprenedor valencià als processos de Compra Pública d’Innovació.

A més, a la finalització de l’esdeveniment, podràs concertar cites amb l’equip de CPI de Las Naves per a resoldre els teus dubtes amb tranquil·litat, durant els dies posteriors a l’esdeveniment.

AGENDA DE L’ESDEVENIMENT:

17.30 – 18.00 – Introducció del programa CPI x Startups i últimes novetats dels processos de CPI posats en marxa a València. Mauro Xesteira Vede, Col·lab – Las Naves.

18.00 – 19.00 – Taula redona: Per què la CPI és interessant per a les startups i principals reptes de la participació en processos de CPI. Modera Asun Sanchis Arnau, Col·lab – Las Naves.

  • Francisca Hipólito Bonet, tècnica de I+D+i y responsable de CPI de Las Naves
  • Borja Gómez López, manager de Innovació Urbana, Financiació i Xarxes en TECH friendly
  • Alejandro Carbonell Martínez, CEO de Green Urban Data
  • David Rosa Mañez, subdirector tècnic de Las Naves

19.00 – 20.00 -> Networking i coneix en persona a l’equip de CPI de Las Naves

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

13 set. 2022
Caducat!

Hora

5:30 pm - 8:00 pm

Més informació

Llegir més

Organitzador

LAS NAVES

Altres Organitzadors

Llegir més
Back To Top