Skip to content

Jornada gratuïta: CRITERIS DE SELECCIÓ DE PAVIMENTS EN INDÚSTRIA

Jornada gratuïta: CRITERIS DE SELECCIÓ DE PAVIMENTS EN INDÚSTRIA.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT TRIAR EL PAVIMENT ADEQUAT EN UN PROJECTE?

Els paviments i lloses de formigó estan sotmesos a agressions: químiques, mecàniques i físiques, a part de les derivades per processos de corrosió de les armadures. Fruit d’estes agressions es poden produir: fissures, trencaments i pèrdues de massa. Un paviment de formigó en mal estat en una indústria és causant de multitud de problemes que poden comprometre el funcionament eficient d’esta: falta de seguretat: risc de caigudes, contaminació per abocaments químics, acumulació de brutícia i falta d’higiene, etc.

En el cas de la indústria triar el tipus de paviment industrial adequat és fonamental per a poder garantir la resistència, durabilitat i seguretat necessàries en entorns d’alt trànsit i condicions exigents. El mateix ocorre en els projectes d’edificació i d’interiors.

A l’hora de decidir el tipus de paviment més adequat per a un projecte industrial ens trobem amb diferents tipus de solucions i productes que fan que l’elecció siga complexa: paviments de gres antiàcid, de ceràmica, pintures, multicapes, autonivelantes, morters, resines epoxi base aigua, resines epoxi 100% sòlids, de poliuretà, de poliuretà-ciment, etc.

Per això, la correcta elecció del paviment continue per a cada tipus d’indústria i projecte contribuïxen al fet que siga més segura, més neta i amb menys parades.

 

OBJECTIUS:

De la mà de MAPEI, en esta jornada analitzarem els criteris bàsics que ens ajudaran a definir de manera correcta el tipus de paviment continu més adequat per a la nostra indústria i les solucions més avantatjoses perquè els nostres projectes siguen un èxit.

DIRIGIT A:

Enginyers industrials i tècnics en general relacionats amb el sector.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

06 març 2024
Caducat!

Hora

6:00 pm - 7:30 pm

Més informació

Llegir més

Location

Nombre del lugar
Categoria
Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana
Telèfon
96 351 68 35
Email
colegio@iicv.net
Web
https://iicv.net/
Llegir més
Back To Top