Skip to content

I Hack 4 the future!

I Hack 4 the future!

Si et consideres capaç de revolucionar el panorama empresarial amb idees disruptives que generen valor tant per a l’empresa com per al client, este és l’Hackathon perfecte per a tu. Eres un agent del canvi que confia en la seua capacitat més que en la sort? Et visualitzes combinant tecnologia, visió de futur i empresa de manera única?

Benvingut a l’Hackathon organitzat pel Col·legi Administradors de Finques. Esta competició està oberta a tots els estudiants apassionats pels desafiaments i la superació, especialment dissenyada per a aquells que cursen estudis de grau i màster relacionats amb l’enginyeria, dret, ADE, arquitectura, entre altres.

Prepara’t per a submergir-te en un esdeveniment que no sols et desafiarà, sinó que també et brindarà l’oportunitat d’explorar les possibilitats emocionants que oferix un sector professional que, en termes financers, supera la suma de tots els clubs de futbol d’Europa.

Llest per a innovar i deixar la teua petjada? Uneix-te a nosaltres en este Hackathon i descobrix el potencial il·limitat de les teues idees creatives i disruptives!

Dia: 1 de Març de 2024

Horari: a les 9.30 hores

Ubicació: Instal·lacions d’EDEM València (en la Marina)

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

01 març 2024
Caducat!

Més informació

Inscripciones

Location

Nombre del lugar
Categoria
Col·legi d'Administradors de finques de València i Castelló

Organitzador

Col·legi d'Administradors de finques de València i Castelló
Telèfon
963153132
Email
colegio@icafv.es
Web
https://aaffvalencia.es/
Inscripciones
Back To Top