Skip to content

Històries inspiradores: L’èxit de Chocolates Valor

Sessió Presencial i En línia organitzada per Sabadell Hub empreses València

Autèntica passió pel Plaer!

Així podem definir l’essència de Chocolates Valor. Una empresa familiar amb més de 140 anys d’història i una passió: elaborar la millor xocolata.
Aquesta passió, i el saber fer dels millors mestres xocolaters, els ha convertit en la companyia espanyola líder en el sector de la xocolata, abanderant el “Plaer Adult”. La seva marca de tauletes és la segona més demanda pels consumidors, que no sols conquisten els paladars espanyols sinó que s’exporten ja a més de 60 països.

La seva aposta pel from bean to bar, per la qualitat premium dels seus ingredients, per la innovació constant i per la diferenciació, els ha permès situar-se com
el referent indiscutible en importants segments, com les xocolates negres, les xocolates sense sucre o xocolates a la tassa.

A més, amb la incorporació de la marca Huesitos a la companyia fa una dècada, s´ha aconseguit estar presents també en la categoría de countlines; sent Huesitos la tercera marca més venuda d´aquesta categoría.

En aquesta sessió  coneixerem més a fons i conversarem amb Pedro López, President Executiu de Chocolates Valor, per a conèixer de primera mà aquesta marca històrica i a més ens farà partícips de la seva experiència atresorada al llarg de la seva extensa experiència al capdavant d’aquesta gran companyia.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

20 des. 2022
Caducat!

Hora

9:30 am - 10:30 am

Més informació

Llegir més
Categoria
Llegir més
Back To Top