Skip to content

Emprendre amb èxit. Claus i recursos

Conferencia-col·loqui organitzada pel Col·legi Oficial d’Economistes de València (COEV) amb la col·laboració del Centre Europeu d’Empreses i Innovació de València (CEEI)

Dins del cicle de conferències sobre emprenedoria i creació d’empreses el COEV es presenta Emprendre amb èxit. Claus i recursos

En aquesta sessió, impartida per dues persones del CEEI València (Guillermo Forteza, expert en desenvolupament de negoci i Pablo Ceinos, director d’operacions), podrem obtindre informació molt valuosa per a convertir una idea de negoci en empresa.

El CEEI València és una organització fonamental en l’Ecosistema d’Emprenedoria Valenciana, amb més de 30 anys d’activitat i més de 1.500 empreses creades, que millora la societat transformant projectes innovadors en negocis viables i sostenibles.

Els emprenedors que tenen una idea de negoci i volen muntar una empresa necessiten conéixer molts punts bàsics en el procés de creació, que és millor tindre’ls en compte al principi per a minimitzar el percentatge d’error.

Ens parlaran de com realitzar un model de negoci, com comunicar la idea, formes jurídiques, claus de finançament per al negoci, on obtindre la informació i les dades d’un sector per a realitzar el context sectorial, el màrqueting necessari, estudi del mercat, metodologies, etc.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

21 febr. 2023
Caducat!

Hora

6:00 pm - 7:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi d'Economistes de València

Organitzador

Col·legi d'Economistes de València
Telèfon
963 529 869
Email
https://www.coev.com/
Web
https://www.coev.com/
Llegir més
Back To Top