Skip to content
  • Anecoop, Incubadora con Valores, Witrac i Schneider Electric reben el guardó dels VII Premis a l’Excel·lència
  • Els Premis a l’Excel·lència d’Unió Professional de València celebren ja la seua VII edició

La Nit de les Professions s’ha celebrat aquesta edició en el monestir de San Miguel dels Reis de València. Els Premis a l’Excel·lència han reunit quaranta-un col·legis professionals i a personalitats de l’àmbit polític, social i empresarial valencià. Enguany es presenten sota el lema “Avancem amb la societat” en un moment en què els professionals juguen un paper fonamental davant els nous reptes econòmics, tecnològics i socials que planteja l’actual context internacional.

En la setena edició d’aquests premis s’ha tornat a reconéixer la labor de professionals i empreses que destaquen per la seua excel·lència en la labor científica, tècnica, social, cultural i/o humana en l’àmbit col·legial professional de la Comunitat Valenciana. Enguany, els premiats han sigut Grup Anecoop en la categoria de Projecció Internacional; Asociación CON VALORES, en la categoria d’Emprenedoria, Formació i Ocupació; Witrac Comunicacions Intel·ligents S.L. en la categoria d’Innovació, Investigació i Transformació Digital i en la categoria de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), ha sigut premiada Schneider Electric Meliana.

Els premis que cada any entrega Unió Professional de València (UPdV) s’han convertit en referent de l’excel·lència professional en la Comunitat Valenciana. Això també ha sigut gràcies als jurats d’excepció que ha aconseguit reunir, any rere any. En 2022 el jurat ha estat format per Josefina Bueno, consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital; José E. Capella, rector de la Universitat Politècnica de València; Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia i José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç de València.

Com cada any, els premis han vingut impulsats pels líders de categoria que en l’actual edició han sigut Grupo LAE, Grup Choví i Caixa Popular. Empreses referents en l’excel·lència professional que reforcen i representen els valors dels Premis.

En finalitzar el lliurament dels guardons, la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha dirigit unes paraules a l’auditori i a continuació ha tancat l’acte la presidenta d’UPdV i degana del Col·legi d’Advocats de València. Auxiliadora Borja, ha pronunciat un emotiu discurs de clausura en el qual ha repassat la trajectòria dels quatre anys en què ha sigut la màxima representant d’Unió Professional de València. Borja ha destacat que els Premis a l’Excel·lència són necessaris. “Gràcies a ells reconeixem el valor dels nostres professionals. Encara queden molts reptes que afrontar i ho hem de fer avançant. En això juguen un paper fonamental tots els sectors professionals”.

Back To Top