Skip to content
  • Els guanyadors dels VI Premis a l’Excel·lència Professional han recollit els seus guardons: Power Electronics, IONCLINICS, Escola de Negocis Lluís Vives i Mamàs en Acció
  • L’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València acull per sisé any consecutiu la nit de les professions valencianes

Els VI Premis a l’Excel·lència Professional han celebrat en la vesprada de hui la seua ja tradicional gala de lliurament dels guardons, amb una cerimònia que, per sisé any consecutiu, ha tingut lloc en l’Edifique del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València. Power Electronics, IONCLINICS, Escola de Negocis Lluís Vives i Mamàs en Acció han sigut els protagonistes de la nit de les professions valencianes, en la qual l’objectiu principal és destacar i posar en valor la inestimable labor dels professionals valencians.

Els membres del jurat, format per la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, el president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, la presidenta del Consell Social de la Universitat de València, Mª Emilia Adán, i el director del diari València Plaza, Javier Alfonso, han sigut els encarregats d’entregar el guardó a cadascun dels premiats.

Els líders de categoria d’enguany -empreses referents en l’excel·lència professional que reforcen i representen els valors dels Premis- també han sigut presents en la trobada. Per part de Banc Sabadell, ha participat en l’esdeveniment, el subdirector general i director Territorial Est, Fernando Canós, i en representació del Grup LAE, el director territorial de València, Antonio Comes.

En la categoria d’Investigació i Innovació, ha recollit el reconeixement la responsable de Qualitat de IONCLINICS, Victoria Eugenia González; en la categoria de Formació i Ocupació ha pujat a l’escenari el president de Cámara de València, José Vicente Morata, en representació de la guardonada Escola de Negocis Lluís Vives; en la categoria d’Internacionalització, David Salvo, CEO de Power Electronics, ha rebut el premi; i, finalment, la categoria d’Igualtat i RSC s’ha entregat a la presidenta de Mamàs en Acció, Majo Gimeno.

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha pronunciat unes paraules en acabar el lliurament dels premis. “Hem passat uns mesos molt durs i difícils i els professionals de tots els àmbits han estat al peu del canó i per això, aquests premis de 2021 eren molt necessaris. Vull traslladar el meu reconeixement als guardonats, per la seua aportació a la nostra economia i també a la nostra societat i ànim a les més de 90.000 persones col·legiades que representa la Unió Professional de València a continuar amb el mateix esperit, del qual ens podem sentir molt orgullosos”, ha assenyalat el president.​

Finalment, la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, ha assenyalat en el seu discurs de clausura que “els Premis a l’Excel·lència són necessaris, perquè és una manera de posar en valor als nostres professionals. Gràcies a ells i elles, i després del fatídic 2020, ara podem mirar avant, i posar el focus en l’anhelada recuperació econòmica, en la qual han molt a fer i de dir”.

Amb aquestes paraules es va donar per finalitzada la Gala, deixant patent un any més que els Premis a l’Excel·lència s’han convertit ja en un referent en el món professional valencià. La gala de lliurament ha aconseguit reunir en un mateix espai a personalitats de la societat civil, el món empresarial, autoritats i col·legis professionals de la província de València.

Sobre Unió Professional de València

Unió Professional de València (UPdV) és l’associació que conjumina les professions col·legiades a València. Va ser constituïda el 2 de novembre de 1993 amb la finalitat de coordinar les actuacions en temes d’interés comú de les professions titulades valencianes representades en l’Associació, defensar els valors característics d’aquelles professions i promoure el seu perfeccionament.

Actualment, està formada per 42 Col·legis Professionals de la província de València i reuneix més de 90.000 col·legiats de multitud de disciplines de tots els sectors.

Des d’Unió Professional de València s’advoca per fomentar i difondre el valor de la Col·legiació i el plus que suposa per a la societat en termes de qualitat, ètica i transparència.

Back To Top