Skip to content

València, 3 d’octubre de 2019

Els IV Premis a l’Excel·lència Professional van viure en la nit del dimecres la seua posada de llarg amb el tradicional lliurament de guardons, celebrada en l’Edifique del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València. Vicky Foods, EDEM, el Casal de la Pau i Idai Nature, es van convertir en els protagonistes d’una nit l’objectiu de la qual és posar en valor la labor dels professionals valencians.

La gala de lliurament va aconseguir congregar en un mateix espai a personalitats de la societat civil, autoritats i col·legis professionals, els qui van lloar la posada en marxa d’aquesta mena d’iniciatives.

Tampoc van faltar a la cita les membres del jurat, el qual enguany ha estat compost únicament per perfils femenins: la vicepresidenta de les Corts Valencianes, María José Salvador, la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, la presidenta de CEV València, Eva Blasco, i la directora del Levant-EMV, Lydia del Canto.

Elles van ser les encarregades de fer lliurament dels distintius en les quatre categories que componen aquests premis. En la categoria de Formació i Ocupació, va ser Mavi Mestre qui va atorgar el reconeixement a Hortensia Roig (EDEM); en la categoria d’Internacionalització va recollir el premi Rafael Juan (Vicky Foods) de les mans d’Eva Blasco; en la categoria d’Igualtat i RSC, Lydia del Canto va entregar el guardó a José Antonio Bargues (Casal de la Pau); i, finalment, la categoria d’Innovació i Investigació va ser conferit per María José Salvador a Carlos Ledó (Idai Nature).

“Des d’Unió Professional creiem necessari posar en valor als professionals valencians i valencianes, que són molts. Aquest reconeixement contribueix a aqueixa defensa del bon fer, de l’ètica professional, que es persegueix” ha afirmat la presidenta, Auxiliadora Borja, durant el seu discurs de clausura. A més, ha ressaltat el gran nivell de les candidatures presentades, alguna cosa que ha assegurat posa de manifest que els Premis a l’Excel·lència Professional “han sigut, són i seran un encert”.

Amb aquestes paraules es va donar per conclosa una Gala en la qual s’ha demostrat que els Premis a l’Excel·lència s’han convertit ja en un referent en el món professional valencià.

Back To Top