Skip to content

Valencia 07.06.18

Més de 200 persones acompanyen la Gal·la dels III Premis a l’Excel·lència creats per la Unió Professional de València s’ha caracteritzat per l’emotivitat. Els quatre premiats: el IVI, l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP), el neurocirurgià José Piquer i la Fundació Alanna, s’han guanyat el reconeixement del públic.

En un acte marcat també per la reivindicació comuna de l’excel·lència dels professionals valencians, més de 200 persones han volgut acompanyar a l’entitat en la seua gran nit.

Així, la cerimònia de lliurament ha comptat amb la presència del President de les Corts, Enric Morera i de la 1a Tinenta d’Alcalde, Sandra Gómez, tots dos també Jurats dels III Premis a l’Excel·lència Professional; del President del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i altres representants de la societat civil valenciana, de l’àmbit econòmic, acadèmic, institucional i periodístic. Mónica Bragado, la Presidenta del Consell Social de la Universitat Politècnica de València i Julián Quirós, Director del Periòdic Les Províncies, completaven el Jurat d’aquests Premis.

El President d’Unió Professional de València, Rafael Bonmatí, ha clausurat l’acte amb un discurs en el qual ha afirmat: “creiem en els col·legis professions, en els professionals, en la solidaritat, en la defensa dels drets de les persones, en l’interés general de la societat, en la cerca del bé comú, i en la política col·legial que es fa des de la idea del servei públic. També ha assegurat que “aquests premis es van crear per a reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada pels nostres professionals; per a fer visible el treball i esforç duts a terme per persones, associacions, empreses i institucions; per a posar en valor als qui ho mereixen; En definitiva, perquè l’excel·lència professional siga reconeguda, i vinculada amb tots aquells que diàriament s’esforcen en les seues respectives professions”

Recordem els premiats en les seues respectives categories: En la Categoria “Igualtat d’Oportunitats i Responsabilitat Social Corporativa” s’ha premiat a EVAP, l’Associació d’Empresàries i Professionals de València, pel seu treball a l’hora de visibilitzar a la dona empresària, directiva i professional en tots els àmbits del món econòmic.

El IVI, ha sigut premiat en la Categoria “Internacional”. Aquesta empresa pionera en tractaments de fertilitat és ja líder mundial en tècniques de reproducció assistida, amb origen a València i creada per metges valencians.

La candidatura que s’ha considerat que millor representa la Categoria “Formació i Ocupació”, ha sigut la Fundació Alanna. Una Fundació que contribueix a la creació d’una societat inclusiva, sostenible i igualitària en formar i ocupar les dones més vulnerables de la nostra societat: víctimes de violència de gènere i minories ètniques.

En l’última de les categories, “Innovació i Investigació”, s’ha premiat al Dr. José Piquer Belloch, neurocirujano, creador de la Fundació Neurocirurgia, Educació i Desenvolupament (NED). Una Fundació que tots els anys salva la vida a multitud de xiquets que pateixen hidrocefàlia infantil a l’Àfrica de l’Est.

Back To Top