Skip to content

València, 11.05.2017

Ja hi ha vencedors dels II Premis a l’Excel·lència d’Unió Professional de València. El jurat, compost per Mónica Oltra (Vicepresidenta i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives), Salvador Navarro (president de la CEV), Aurelio Martínez (president de l’Autoritat Portuària de València) i Dionisio Campos (Director de Fabricació de Ford Almussafes, qui ha remés els seus vots perquè no ha pogut assistir a la deliberació), juntament amb Rafael Bonmatí (President d’Unió Professional i Degà del Col·legi d’Advocats) com a president del jurat, i Angélica Gómez (Secretària d’Unió Professional i Degana del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i de Grau de València), ha decidit per unanimitat atorgar els Premis a:

  • Fundació ADEIT de la Universitat de València, en la categoria “Formació i Ocupació”.
  • La Doctora Ana Lluch, en la categoria “Innovació i Investigació”.
  • Fundació Novaterra, en la categoria “Igualtat d’Oportunitats – Responsabilitat Social Corporativa”.

“No podíem comptar amb professionals i projectes tan excel·lents com els que han resultat premiats. Ha sigut una decisió molt complicada per la qualitat de les propostes rebudes”, ha assenyalat Rafael Bonmatí.

En aqueix sentit, Salvador Navarro, ha destacat que ADEIT “és la perfecta combinació entre el món universitari i l’empresa. Realitzen un gran paper assessorant, acollint a emprenedors i ha sigut una candidatura molt potent”.

En el cas de l’Associació gvSIG, el jurat ha destacat la seua capacitat d’internacionalització i el significat de què es tracte de programari lliure, compartit en al voltant de 160 països.

La vencedora en la categoria “Innovació i Investigació” ha sigut Ana Lluch (cap del servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic de València i referent en la lluita contra el càncer de mama), de qui Aurelio Martínez ha destacat la seua excel·lència i professionalitat, així com la seua qualitat humana.

En quart lloc, s’ha deliberat sobre les candidatures de “Igualtat d’Oportunitats – Responsabilitat Social Corporativa”, resultant vencedora la Fundació Novaterra. Mónica Oltra ha posat en valor “el nivell d’implicació i el seu compromís amb la igualtat d’oportunitats ja que treballa amb persones en exclusió social”.

Els II Premis a l’Excel·lència Professional compten amb el suport de Banc Sabadell com a únic patrocinador. Aquests guardons s’entregaran en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València el pròxim 25 de maig.

Unió Professional de València agraeix a tots els col·legis i candidatures la seua participació en aquesta segona edició dels Premis.

Back To Top