Skip to content
  • El termini per a la presentació de candidatures ja ha començat i estarà obert fins al pròxim 16 de setembre
  • Un jurat format per professionals de diferents sectors i referents en la societat valenciana decidirà a les persones o entitats a les quals se’ls fa lliurament dels quatre guardons 

La huitena edició dels Premis a l’Excel·lència Professional organitzats per Unió Professional de València ja està en marxa. Un any més volem premiar a entitats o persones que des de l’àmbit de l’educació, la innovació, la internacionalització o la Responsabilitat Social Corporativa aposten per l’excel·lència en la seua professió. 

El termini per a la presentació de candidatures ja ha començat i estarà obert fins al pròxim 16 de setembre. Un jurat format per professionals de diferents sectors i referents en la societat valenciana decidirà a les persones o entitats a les quals se’ls fa lliurament dels quatre guardons de les diferents categories: Ocupació, Formació i Emprenedoria, Innovació, Internacionalització, i Responsabilitat Social Corporativa. 

A aquests guardons poden optar empreses o professionals a proposta d’algun dels col·legis professionals de l’associació *UPdV i seran eixos mateixos col·legis professionals els qui hauran d’emplenar tota la documentació requerida per a oficialitzar la candidata. És obligatori emplenar el següent ANNEX i totes les propostes han de remetre’s a les adreces de correu: premios@unionprofesionalvalencia.com 

Els Premis a l’Excel·lència Professional de València s’han convertit  en un referent en la societat valenciana, reconeixent la labor de professionals i empreses que destaquen per la seua excel·lència en la labor científica, tècnica, social, cultural i/o humana en l’àmbit col·legial professional de la Comunitat Valenciana.

Back To Top