Skip to content

Womanation Congress 2022

Amb motiu de la celebració Dia Internacional de la Dona en l’Enginyeria, en aquesta la seua segona edició, el “Womanation Congress” posa la rellevància i importància a donar veu i visibilitat als joves europeus, a raó de l’any Europeu de la Joventut.

Una jornada amb quatre taules de treball l’estructura del qual es basa en les àrees de l’informe d’informació no financera (Medi ambient, Inclusió, Innovació i drets humans i Sostenibilitat). En cadascun d’aquests blocs també tindran el seu espai i temps per a donar-nos a conéixer els seus nous projectes i experiència, una Start Up Internacional i una altra Espanyola i gaudirem també de dos espais de networking per a compartir coneixement amb els nostres ponents .

L’esdeveniment s’emmarca dins dels principals fòrums de cooperació i desenvolupament en el marc d’institucions europees i moviments mundials, exposant-se casos d’èxit de:

  • WCEF
  • Startup Europe Awards
  • 30 Aniversari LIFE

El Womanation Congress tindrà lloc el pròxim 23 de juny des de les 9:30h a les 19:00h en format mixt, presencial en el Paranimf de la Universitat Politècnica de València i també podrà ser seguit en Streaming.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

23 juny 2022
Caducat!

Hora

9:30 am - 7:00 pm

Més informació

Llegir més
Llegir més
Back To Top