Skip to content

Sara García Alonso, la Primera Astronauta Espanyola, al “SHE Inspires” en la UPV

Sara García Alonso, la Primera Astronauta Espanyola, al SHE Inspires

Un esdeveniment d’inspiració organitzat pel Consell Social i l’Àrea de Comunicació de la Universitat Politècnica de València (UPV). Aquest esdeveniment, emmarcat en la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, comptarà amb la distingida participació de Sara García Alonso, la primera astronauta espanyola de la història.

La conferència de Sara abordarà temes fascinants, com el seu amor per la ciència i la tecnologia des de menuda, la importància d’inspirar les noves generacions i els seus pròxims reptes. A més, l’esdeveniment comptarà amb una taula rodona que reunirà destacades figures de l’àmbit científic, tecnològic i innovador, com Mònica Bragado, Àngela Pérez i Pilar Navarro.

“SHE Inspires” és una iniciativa que busca destacar i celebrar els èxits de dones destacades en l’àmbit de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques (STEM). En aquesta ocasió, Sara García Alonso compartirà la seva apassionant trajectòria com a astronauta, des de la seva selecció per part de l’Agència Espacial Europea (ESA) fins al seu compromís amb fomentar les vocacions STEAM entre els joves.

  •  Entrada lliure prèvia inscripció
  • Lloc: Paraninfo de la UPV. (Edifici 3A)

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

02 febr. 2024
Caducat!

Hora

12:00 pm - 1:30 pm

Més informació

Inscripciò

Location

Nombre del lugar

Organitzador

Consejo Social UPV
Inscripciò
Back To Top