Skip to content

V Edició del Premi “Especialíssim”

V Edició del Premi “Especialíssim”

En un esdeveniment solemne que es durà a terme el pròxim 4 de març a les 18.30h en la seu del Col·legi d’Administradors de Finques de València-Castelló, s’entregarà el prestigiós guardó “Especialíssim” en la seua quinta edició. Este premi, fruit de la col·laboració entre el Col·legi d’Administradors de Finques i la Federació de Falles de Secció Especial, cerca destacar a professionals i il·lustres valencians en l’àmbit de les arts, les ciències i l’esport.

El lliurament del premi estarà a càrrec de María Estela Arlandis Ferrando, Fallera Major de València, i Marina García Arribas, Fallera Major Infantil de València. En esta edició, el reconeixement recau sobre Sra. Reyes Martí Miró, una destacada figura de l’art pirotècnic valencià, sent seleccionada per unanimitat del jurat.

D’acord amb la tradició, el premi porta amb si una dotació econòmica de 1.000 euros, els quals seran destinats a la iniciativa solidària “Pintant el Camí en Rosa” d’Aspanion, contribuint així a causes altruistes i solidàries.

L’acte conclourà amb un vi d’honor, brindant l’oportunitat de celebrar i compartir este reconeixement en un ambient festiu. A més, com a part del compromís del Col·legi, la seua presència i marca corporativa s’exhibiran al costat dels monuments de les Falles de Secció Especial, acostant la figura de l’Administrador de Finques Col·legiat a la ciutadania.

Esta quinta edició reflectix el compromís continu de destacar i fer costat als professionals valencians que sobreïxen en diverses disciplines, contribuint així a l’enriquiment de la comunitat i promovent valors d’excel·lència i solidaritat.


L’ingrés als Premis només està permés mitjançant una invitació expressa de l’Organització.

 

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

04 març 2024
Caducat!

Location

Nombre del lugar
Categoria
Col·legi d'Administradors de finques de València i Castelló

Organitzador

Col·legi d'Administradors de finques de València i Castelló
Telèfon
963153132
Email
colegio@icafv.es
Web
https://aaffvalencia.es/
Back To Top