Skip to content

PERTE Agroalimentari: com es pot beneficiar la teva explotació de les ajudes dels fons europeus?

El Projecte estratègic per a la recuperació i la transformació econòmica (PERTE) del sector agroalimentari està dotat de 1.000 M€ fins al 2023 i té com a objectiu la millora de la competitivitat, la sostenibilitat i la traçabilitat del sector agroalimentari.

Et convidem a aquesta sessió dedicada al PERTE Agroalimentari, que pretén dinamitzar el conjunt de la cadena mitjançant iniciatives que constitueixin nous projectes de transformació del sector i erigir-se en un catalitzador d’iniciatives per modernitzar el sector agroalimentari. Alguns dels objectius d’aquest PERTE, dirigits a un sector econòmic estratègic de l’economia espanyola, són:

  • Fomentar l’ocupació de qualitat del sector agroalimentari amb mesures enfocades a l’automatització de processos, sensorització de processos o sistemes de proveïment sostenibles
  • La vertebració del medi rural
  • Actuar com a generador socioeconòmic de l’entorn rural
  • També parlarem sobre els ajuts disponibles a través del “Kit Digital” que permetran digitalitzar la teva explotació. A més, també pots sol·licitar, mitjançant agents del canvi, ajudes per cobrir el cost de l’assessorament en la transformació digital que necessita la teva explotació.

Amb la participació d’Anna Merino, directora d’Economics en Strategy&, l’àrea de Consultoria Estratègica de PwC España, que explicarà els ajuts, via préstec i/o via subvenció, que pots sol·licitar per dur a terme la transformació del teu negoci a més del procediment a seguir per sol·licitar-los.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

21 abr. 2022
Caducat!

Hora

4:00 pm - 5:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Llegir més
Back To Top