Skip to content

Planificació Financera Personal  (II)

Tallers de planificació financera personal  gratuïts organitzats pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de València (COGITI) 

Programa general

  • 09 novembre Planificació Financera Personal ( I )
  • 22 de novembre Planificació Financera Personal (II)
  • 14 de desembre Planificant les nostres inversions

22 novembre

En el segon taller de Planificació Financera Personal , continuant amb l’analogia d’un viatge, ens dedicarem als preparatius. Concretament a aconseguir que el viatge siga segur per als nostres, a ressaltar la importància de disposar d’un fons d’emergència i a preparar-nos amb coneixements econòmics i financers bàsics, per a fer el nostre trajecte. Es tracta de, una vegada coneixem els nostres objectius i la nostra situació actual, deixar-ho tot preparat per a començar a viatjar.

En aquest taller, finalment desenvoluparem com aconseguir un objectiu comú per a la majoria de participants en les sessions: la jubilació. Facilitarem eines per al càlcul de la pensió pública, així com de les necessitats futures dels assistents i el que cadascun hauria de tindre estalviat per a tindre la jubilació que desitja.
En resum, aquesta sessió tracta especialment de la planificació financera i ajudarà els assistents a posar en pràctica els coneixements adquirits.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

22 nov. 2022
Caducat!

Hora

6:00 pm - 8:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València
Telèfon
963513369
Email
formacion@copitival.es
Web
https://www.copitival.es
Llegir més
Back To Top