Skip to content

Startups & Investors Connect – 23ª edició

Startups & Investors Connect  és un punt de trobada a València per a acostar la inversió a les startups, i reuneix startups en totes les etapes i inversors privats que volen millorar la seua xarxa de contactes en l’ecosistema emprenedor i estar al dia de les novetats en inversió i negocis digitals.

Aquest esdeveniment, que se celebra amb periodicitat bimestral, està organitzat per VIT Emprende (Ajuntament de València) i BStartup de Banc Sabadell, i compta amb el suport de Startup Valencia, CEEI Valencia i Catedra Cultura Empresarial UV.

La jornada començarà amb la presentació de les startups en cerca d’inversió seleccionades com a finalistes d’aquesta edició, seguida d’una conversa entre un inversor i el CEO d’una startup participada. En representació del banc participarà Ángel Buigues, BStartup Advisor, que presentarà i conduirà l’acte.

Programa:

  • 18h: Bienvenidaa càrrec de Teresa Masiá de Vit Emprende i Ángel Buigues de BStartup
  • 18:10h: Startup Pitch Competition amb les startups finalistas
  • 18:45h: #Converses Connect
  • 19:15h: Startup Guanyadora XXIII Edició
  • 19:30h: Networking

Si ets inversor i cerques noves oportunitats en projectes innovadors, o si ets emprenedor, assisteix a #SIConnect i coneix els projectes que les startups seleccionades presentaran en aquesta sessió i l’experiència d’altres inversors i startups.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

28 set. 2022
Caducat!

Hora

6:00 pm - 7:30 pm

Més informació

Llegir més
Llegir més
Back To Top