Skip to content

Sostenibilitat i eficiència energètica en edificació. Jornada Tècnica

La Fundació MUSAAT, al costat del Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de València, organitza una nova Jornada Tècnica dedicada al món de l’edificació.

L’Arquitectura Tècnica es troba davant un dels grans reptes tècnics plantejats en els últims anys com és la transició ecològica per a la descarbonització del parc immobiliari, que ha augmentat les exigències de l’eficiència energètica dels edificis. Aquestes exigències s’han incrementat exponencialment en els últims anys i han conduït a una modificació de la normativa d’estalvi energètic en tres ocasions en els últims quinze anys i impliquen que, després del càlcul d’estructures, el compliment de la normativa d’eficiència energètica siga la part tècnica més complicada en la justificació normativa actual.

Els reptes de prioritzar l’eficiència energètica en les edificacions obrin un camp professional de gran futur en el qual l’Arquitectura Tècnica és protagonista.
Amb aquesta jornada tècnica es pretén informar i formar als professionals de l’edificació sobre les estratègies necessàries per a poder realitzar edificacions sostenibles i més eficients, aprofundint en els coneixements d’aquesta matèria

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

03 nov. 2021
Caducat!

Hora

5:00 pm - 7:45 pm

Més informació

Llegir més
Llegir més
Back To Top