Skip to content

Presentació de l’ecosistema startup a València

Continguts
Es presentarà l’estat de l’ecosistema d’emprenedoria innovadora i tecnològica de València així com les perspectives de futur i projectes en els quals s’està treballant per a posicionar València com un pol de retenció i atracció de talent i inversió.

Ponent
Nacho Mas
Enginyer en Organització Industrial per la Universitat Politècnica de València amb postgraus en IE Business School i MIT Massachusetts Institute of Technology. Emprenedor especialitzat en innovació oberta i transformació digital.

CEO de Startup València, entitat privada i sense ànim de lucre fundada en 2017 com a Associació Valenciana de Startups per a representar a les startups valencianes i ser el referent de l’ecosistema d’empreses innovadores i tecnològiques que impulse la transformació i competitivitat de l’economia. Startup València es posiciona com un destí internacional d’emprenedoria i innovació on generar noves empreses, atraure i retindre talent, inversors i corporates amb el millor balanç entre desenvolupament professional i benestar personal d’Europa.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

15 nov. 2021
Caducat!

Hora

6:00 pm - 8:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Llegir més
Back To Top