Skip to content

Perspectiva de gènere en l’adequació ergonòmica dels entorns de treball

La CEV, conscient de la importància de l’enfocament de gènere en l’àmbit laboral, vol donar visibilitat al seu compromís amb aquesta realitat laboral, facilitant un espai en el qual les empreses de la Comunitat Valenciana puguen ser coneixedores de les bones pràctiques en l’adaptació dels llocs de treball a les característiques de les dones.

Webinar 1 jul. 2021 09.00 a. m

La incorporació de la dona a l’àmbit laboral és una realitat des de fa dècades. No obstant això, els llocs de treball, EPIs o màquines i eines no estan en la majoria dels casos dissenyats tenint en compte les característiques específiques d’aquest grup de població.

Aquesta realitat és més accentuada en l’àmbit industrial, on la majoria dels llocs han estat ocupats històricament per homes i per tant les altures, profunditats de treball, forces requerides, etc., van ser definides tenint en compte les característiques d’aquest grup, per la qual cosa existeix una necessitat important d’adaptació dels llocs de treball a les característiques antropomètriques i fisiològiques de les dones.

Amb l’objectiu de desenvolupar criteris d’adequació d’entorns laborals amb perspectiva de gènere, des de l’Institut de Biomecànica de València s’està duent a terme, juntament amb empreses de diferents sectors, el projecte gènere (genero.ibv.org/) que té com a objectiu la definició dels criteris d’adequació dels entorns laborals a partir d’un diagnòstic de la situació actual i de la identificació de les barreres per a la incorporació dels criteris de gènere en aquests entorns.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

01 jul. 2021
Caducat!

Hora

9:00 am - 10:00 am

Més informació

Llegir més
Llegir més
Back To Top