Skip to content

Las naves: Demo Day Agro-lab

El programa Agro·lab especialitzat en agroalimentació sostenible, de l’acceleradora pública de triple impacte Col·lab, realitzarà un Demo Day amb la presentació dels seus projectes.
La convocatòria es va llançar al juny d’enguany i el programa s’ha realitzat des de setembre a desembre d’enguany.
Inscriu-te tant per a assistir presencialment com per a seguir-lo online.
Al llarg de l’esdeveniment coneixerem els projectes agroalimentaris sostenibles que han sigut seleccionats: Cacaus Climent, Bokaras, Manzanas Espéridas, Serra Grossa i Fermenteria de l’Horta. Tots ells posen en valor productes locals produïts de manera agroecològica, tenint en compte facilitar l’accés d’aliments sostenibles i saludables a tota la població (que garanteix el dret a l’alimentació) mentre obtenen preus justos pel seu treball.

En tractar-se d’elaboració de productes locals, s’incideix directament en la reducció de gasos d’efecte d’hivernacle, i en ser agroecològics, no s’utilitzen substàncies químiques que contaminen el sòl o danyen la salut de les persones. Amb tot això es contribueix directament a la primera Missió aprovada per la ciutat:”València Ciutat Neutra”. Durant el Demo Day es presentaran els projectes i la seua evolució gràcies a l’Agro·lab, s’atorgaran premis i es realitzarà una degustació dels productes per als assistents a l’esdeveniment.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

09 des. 2021
Caducat!

Hora

11:00 am - 12:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Llegir més
Back To Top