Skip to content

Planificant les nostres inversions

Tallers de planificació financera personal  gratuïts organitzats pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de València (COGITI) 

Programa general

  • 09 novembre Planificació Financera Personal ( I )
  • 22 de novembre Planificació Financera Personal (II)
  • 14 de desembre Planificant les nostres inversions

14 desembre

En aquest taller donarem les pautes per a conéixer la nostra disposició a la inversió i què és la denominada aversió al risc.

Una mateixa inversió pot no ser convenient per a tots ja que cada persona té una sensibilitat diferent al risc i la fi de les nostres inversions ha de ser l’aconseguir els nostres objectius sense perdre el son i protegir el patrimoni.

Conéixer tant els diferents pesos de cada producte en la composició de la nostra cartera segons les característiques de cada persona i com poden identificar-se els riscos.
En resum, aquesta sessió tracta de l’últim pas de la planificació financera que és el disseny i implementació d’una cartera de valors.

És recomanable que el participant haja realitzat els tallers de Planificació Financera Personal I i Planificació Financera personal II, per a analitzar prèviament ‘on està’ des d’un punt de vista patrimonial i quins són els seus ‘objectius vitals’, així com conéixer la gamma de productes financers.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

14 des. 2022
Caducat!

Hora

6:00 pm - 8:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de València
Telèfon
963513369
Email
formacion@copitival.es
Web
https://www.copitival.es
Llegir més
Back To Top