Skip to content

La Cooperativa de Viver: un cas d’èxit en el medi rural valencià (Streaming)

Ponent
Fernando Marco, director de la cooperativa de Viver. Va nàixer a València l’any en què l’ésser humà va arribar a la Lluna. Aqueix esperit explorador i intrèpid viatja amb ell fins hui. Llicenciat en Ciències Químiques i Màster en Sanitat Ambiental va iniciar la seua carrera professional dirigint l’Àrea de Medi Ambient del sindicat UGT en la Comunitat Valenciana. El medi rural li crida i a partir de 2002 encadena el ser semiagricultor, copropietari de restaurant i consultor de projectes en l’Alt Palància. En 2008 és designat Director de la Cooperativa de Viver i en 2010 completa la seua formació amb el Màster en Direcció de Cooperatives Agroalimentàries de GEGEA-UPV. S’ha equivocat unes quantes vegades en la vida i la seua paraula favorita és “Sí”.

Inscripcions
Aquesta activitat es realitzarà a través de Zoom. El dia d’abans se’ls enviarà als inscrits un enllaç amb instruccions perquè puguen accedir a la plataforma.
Les sol·licituds d’inscripció es realitzaran a través de www.coev.com.
Per motius organitzatius, si per qualsevol circumstància d’última hora no fora possible l’assistència, és necesaria la seua comunicació amb anterioritat al començament de l’esdeveniment.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

14 oct. 2021
Caducat!

Hora

6:00 pm - 7:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi d'Economistes de València

Organitzador

Col·legi d'Economistes de València
Telèfon
963 529 869
Email
https://www.coev.com/
Web
https://www.coev.com/
Llegir més
Back To Top