Skip to content

IX Curs Francisco Brotons per a col·legiats

Organitzat pel Consell General de Col·legis d’Administradors de Finques de la Comunitat Valenciana 

“Amb gran il·lusió estem organitzant la celebració de l’IX Curs Francisco Brotons de formació d’administradors de finques que enguany tindrà lloc a la ciutat ducal de Gandia. Com és un signe de distinció d’aquest curs centrarem la part formativa en tots els assumptes més actuals i nous són per a l’acompliment de la nostra activitat professional, incloent aquelles innovacions que transformaran el nostre centre de treball i la relació amb els clients i proveïdors en un curt termini de temps.”

La seu del curs serà el *Espai Baladre, un complex municipal situat al costat de la Platja de Gandia que compta amb més de 12.200 m², dels quals 9.800 m² són zona verda i la resta, camins, senderes, una zona de jocs infantils i un auditori per a la realització d’exposicions, xarrades i congressos.

El curs Online IX CURS FRANCISCO BROTONS HO PODRÀS SEGUIR DES DEL METAVERSO

Enguany, com a novetat, podràs assistir al curs a través d’un espai virtual interactiu. És el primer curs d’administradors de finques col·legiats que podràs seguir des d’un entorn virtual amb el teu propi avatar.

És un entorn 3D, totalment immersiu, que recrea virtualment un espai tan emblemàtic de Gandia com és el Palau Ducal i en el qual podràs des de veure en directe les ponències a interactuar amb contingut multimèdia addicional. I fins i tot xarrar amb altres assistents i patrocinadors, mentre maneges el teu avatar virtual, en una àrea de networking creada expressament per a això.

Un espai pensat perquè pugues aprofitar al màxim el curs de manera virtual, permetent-te accedir al mateix des d’un navegador web instal·lat en qualsevol dispositiu amb connexió a internet, i que dispose d’àudio i micròfon.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

21 - 22 oct. 2022
Caducat!

Hora

9:00 am - 2:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi d'Administradors de finques de València i Castelló

Organitzador

Col·legi d'Administradors de finques de València i Castelló
Telèfon
963153132
Email
colegio@icafv.es
Web
https://aaffvalencia.es/
Llegir més
Back To Top