Skip to content

IV Congrés de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana

Organitzat per l’Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana

La IV edició del Congrés de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana se celebrarà a València els dies 30 de setembre i 1 d’octubre.

Aquest IV Congrés té un caràcter especial per dos motius. El primer d’ells, el moment històric en el qual ens trobem i que ens va obligar a posposar el nostre congrés anual en 2020.

El segon motiu és que l’Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana acaba de complir cinc anys. Un període en el qual hem aconseguit posicionar-nos com a ens aglutinador de les necessitats jurídic formatives de totes les professions sanitàries en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Per tant, estem encantats de donar-los la benvinguda al nostre IV Congrés, una trobada en el qual, com no pot ser d’una altra manera, la crisi del Covid-19 tindrà un paper rellevant.

Estem en risc de patir una altra pandèmia? Ha de ser obligatòria la vacunació per raons de salut pública? Quin impacte psicològic està tenint el Covid-19 en els professionals sanitaris? Quines conseqüències tindrà el Covid-19 en les assegurances de responsabilitat civil dels professionals sanitari? Són algunes de les preguntes a les quals tractarem de donar resposta durant aquest Congrés.

També abordarem altres temes de rigorosa actualitat, com l’objecció de consciència dels professionals sanitaris en el marc de l’eutanàsia. O els reptes de seguretat i privacitat de l’exercici de la telemedicina.

Tindrem l’honor de comptar en l’acte inaugural amb Sr. Juan Carrión, president de FEDER, que impartirà un conferència magistral que portarà per títol “les malalties rares, una prioritat social i sanitària abans i durant la pandèmia”.

Com no pot ser d’una altra manera, la ADSCV garantirà el compliment dels protocols sanitaris vigents en la data del nostre Congrés.

Comptem, a més, amb una plataforma per a possibilitar la inscripció al Congrés via online.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Tags:

Data

30 set. 2021 - 01 oct. 2021
Caducat!

Hora

9:00 am - 1:30 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Llegir més
Back To Top