Skip to content

Innovacions en la comercialització d’aliments i begudes. El poder del consumidor, responsabilitat social i digitalització

Curs organitzat pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Graduats de València i Castelló (*COITAVC)

El curs es divideix en 5 jornades en línia de 3 hores cadascuna. El horari de les classes serà de 15.30 a 18:30h.

El nombre de places disponibles per a aquest curs és de 15, seguint els criteris de selecció establits en les bases de l’Ordre 31/2017, de 29 de novembre, de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, en l’accés als cursos tindran preferència els joves (persones menors de 40 anys) i dones. En aquest cas, el curs és EXCLUSIU per a DONES I/O JOVES MENORS DE 40 ANYS.

La inscripció i realització del curs és totalment GRATUÏTA. Després de la realització del curs s’expediran certificats que acrediten la realització de l’acció formativa.

Tots els seleccionats, així com els suplents, seran informats a través dades de contacte que ens proporcionen en el formulari (telèfon, correu electrònic).

La realització d’aquest curs és possible gràcies al finançament de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, de el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i de els Fons Europeus Agrícoles de Desenvolupament Rural (FEADER).

Més informació del curs

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

28 nov. 2022 - 02 des. 2022
Caducat!

Hora

3:30 pm - 6:30 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i de Grau de València i Castelló

Organitzador

Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Agrícoles i de Grau de València i Castelló
Telèfon
96 361 10 15
Email
colegio@coitavc.org
Web
https://www.coitavc.org/
Llegir més
Back To Top