Skip to content

II Congrés Nacional de la Societat Civil: “Rellançar Espanya”. València

L’II Congrés de la Societat Civil, enguany se celebrarà a València, el pròxim dia 29 de setembre, en l’Ateneu Mercantil, amb el lema “Rellançar Espanya”, i en el qual debatrem i farem propostes compromeses per al futur d’Espanya, amb un focus més intens en la integració europea, el desenvolupament econòmic i social, i en els grans desafiaments d’Espanya en el context del Next Generation Pla de la UE, i els grans desafiaments globals.

  • En l’àmbit institucional donarem rellevància a la unió política europea, la defensa de la Constitució i de la Monarquia Parlamentària, com a garants de la convivència i el progrés.
  • Abordarem temes tan importants com l’educació, la participació ciutadana digital, la unió de la societat civil entorn d’un projecte de Nació, la igualtat d’oportunitats, i altres aspectes de la convivència civil.
  • Grans reptes com la sostenibilitat i el consens pel clima, la digitalització de la vida, la sanitat, el creixement econòmic, i la ciutadania, i la vertebració cultural a Europa, també seran debats essencials de l’II Congrés de la Societat Civil.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

29 set. 2021
Caducat!

Hora

9:00 am - 7:00 pm

Més informació

Llegir més
Llegir més
Back To Top