Skip to content

I Jornada de Municipis Innovadors

La Direcció General d’Innovació de la Generalitat Valenciana i el centre d’innovació Las Naves, de l’Ajuntament de València, presenten el pròxim 8 de juliol de 09.30 a 13.00 hores el Programa d’acompanyament per a orientar l’estratègia d’innovació dels municipis de la Comunitat Valenciana a missions d’innovació.

Prenent com a base els resultats obtinguts en la Jornada d’Innovació per a Municipis celebrada en 2020, es proposa una nova sessió de treball, orientada a treballar el concepte i el sentit de la innovació social i urbana per a les ciutats; i a explicar com les necessitats, limitacions i reptes urbans, poden fer-se front des d’un marc estratègic per a la governança de la innovació basat en missions.

Comptarem, entre altres, amb la participació de Joan Subirats, especialista en temes de governança, gestió pública i anàlisi de polítiques públiques.

Si vols orientar l’estratègia del teu municipi a missions d’innovació, inscriu-te i participa en el Programa d’acompanyament per a orientar l’estratègia d’innovació dels municipis de la Comunitat Valenciana.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

08 jul. 2021
Caducat!

Hora

9:30 am - 1:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Llegir més
Back To Top