Skip to content

Fòrum Expertes: Coneix de primera mà les seues dificultats

Sessió en línia gratuïta organitzada pel COIICV.

El pròxim 12 de gener, de les 17 a les 20 en la seu de València del COIICV, acollirà el FÒRUM D’EXPERTES de la nostra oficina Accelera Pime
El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana ha sigut seleccionat com a Oficina Accelera Pime (a través de l’entitat pública Red.es) per a acostar a les pimes i professionals les tecnologies i coneixements necessaris per a afrontar els reptes de la transformació digital

Percebeu bretxa digital entre homes i dones? Considereu que heu tingut dificultat fins a arribar a on esteu per ser dona? Hi ha situacions empresarials vinculades a la qüestió que s’havien normalitzat i ara ja no? Heu tingut inseguretats a l’hora de fer passos que vinculeu a la vostra condició de dona o a conviccions que us han inculcat en el passat?

La resposta la tindràs en aquest Fòrum d’Expertes, que celebrarem el pròxim 12 de gener de 17.00 a 20.00 en el COIICV, i serà retransmés en streaming perquè pugues seguir-nos des de qualsevol dispositiu.

Aquesta trobada serà presentada i dinamitzada per Estefanía Pastor, Redactora Cap a València Plaza, i diversos experts en la matèria debatran sobre aquestes qüestions:

  • Amparo Garcia  Coo Zeus
  • Mar Albiol, Agrada.studio
  • Gloria Montañés, Itend contents

Seran els expertes encarregats d’explicar-nos les seues experiències i debatre

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

12 gen. 2023
Caducat!

Hora

5:00 pm - 8:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana
Telèfon
96 351 68 35
Email
colegio@iicv.net
Web
https://iicv.net/
Llegir més
Back To Top