Skip to content

Fòrum de Ferms de Castelló

Fòrum de Ferms de Castelló, organitzat pel Col·legi de Camins, Canals i Ports de la CV i el Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de València i Castelló  sota el lema Transició ecològica i transformació digital en la pavimentació asfàltica.

La iniciativa de Fòrum de ferms de Castelló naix amb el clar propòsit de servir de punt de trobada dels professionals del sector de la pavimentació i pretén desenvolupar una sèrie de jornades en les quals tractar diversos aspectes que són d’interés tant per a les empreses com per a les administracions que participen del sector.

Aquesta primera jornada, que tindrà lloc el dia 16 de febrer de 2023, vol posar el seu focus en els processos de transformació que està afrontant la indústria de la pavimentació asfàltica i que sens dubte són un dels reptes principals a abordar pel conjunt del sector per a continuar impulsant la seua competitivitat: La transició ecològica i transformació digital.

Com indica el propi nom de la iniciativa, fòrum, es pretén que aquesta jornada siga punt de trobada, de diàleg obert entre els diferents actors i tractarem de posar especial èmfasi en la participació i posada en comú tant de les experiències ja consolidades com de les inquietuds i factors negatius que puguen resultar un obstacle per al futur desenvolupament del sector en aquest camp. Aquest sens dubte ha d’encaminar-se, com ja ho fa, cap a la reutilització de materials, la reducció de l’impacte de la seua activitat i l’automatització de processos amb l’objectiu final d’alinear-nos amb les línies estratègiques derivades del Pacte Verd Europeu.

Coordinador del fòrum: Pablo Álvarez Troncoso

Programa 

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

16 febr. 2023
Caducat!

Hora

9:00 am - 2:00 pm

Més informació

Llegir més

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de València i Castelló

Altres Organitzadors

Llegir més
Back To Top