Skip to content

Desdejuni professional. Claus per a aconseguir l’Excel·lència Operacional en la teua Supply Chain

Organitzat pel Col·legi d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana, en aquest desdejuni, descobriràs com optimitzar la gestió del teu inventari mitjançant unes eines i mètodes pràctics que no requereixen cap programari i que es poden implantar de manera immediata:

Claus per a aconseguir l’excel·lència operacional en la teua  Supply Chain.  Ser eficient en la gestió de l’inventari és un aspecte clau en la rendibilitat de la seua empresa.

ÚLTIM DIA PER A INSCRIURE’S: 16 de gener

OBJECTIUS

Conéixer les claus per a aconseguir l’excel·lència operacional en la teua Supply Chain, com a clau en la rendibilitat de la teua empresa

PONENT

MANUEL YAGÜE Director Responsable Oficina de Madrid Slimstock

Professional amb una trajectòria de 25 anys d’experiència en Supply Chain, Organització i Consultoria. Historial reeixit en Negocis i Cadena de Subministrament, trajectòria comprovada de millora a través del disseny i execució de projectes integrals d’empresa i la creació d’equips guanyadors. Experiència desenvolupada en empreses multinacionals de primer nivell. Experiència internacional en països d’Europa, LATAM i Àsia.

Actualment exercint com Supply Chain Planning Proffesional en SLIMSTOCK, S.L

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

18 gen. 2023
Caducat!

Hora

9:30 am - 12:30 pm

Més informació

Llegir més
Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana

Organitzador

Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana
Telèfon
96 351 68 35
Email
colegio@iicv.net
Web
https://iicv.net/
Llegir més
Back To Top