Skip to content

Certificació energètica RD 390/2021 Procediment bàsic per a la Certificació Energètica dels edificis Novetats en el Compliment de la DBHE2019 segons Decret 450/2022

Jornada gratuïta organitzada pel Col·legi Territorial d’Arquitectes de València (CTAV)

OBJECTIU DE LA JORNADA:
L’objectiu de la jornada és realitzar un repàs del RD de la Certificació energètica d’1 de juny de 2021 i l’explicació dels canvis i novetats escomesos per la modificació de la DBHE-2019 segons Decret 450/2022.

Les modificacions de la DBHE-2019 porten modificacions substancials referides a l’obligació de col·locar punts de recàrrega en edificis, àmbits d’aplicació de les instal·lacions de generació elèctrica procedent de fonts renovables i canvis en les limitacions en el consum energètic i en el control de la demanda energètica. Aquestes modificacions porten canvis substancials en el disseny dels nostres edificis i que és necessari conéixer per a adoptar les mesures necessàries en les fases inicials.

En la jornada s’abordarà tots aquests canvis i s’enllaçarà amb l’RD 450/2022 referent a la Certificació Energètica. En aquesta part del curs es farà un repàs d’aquest RD i s’explicarà l’abast i els casos en els quals és obligatori aplicar aquest RD i la seua la justificació al costat de la DBHE-2019.

PROFESSORAT:
Ignacio Puig Tarín. Arquitecte. Màster en Conservació del Patrimoni Arquitectònic per la UPV. Director Tècnic de Efitres Control SL (Entitat per al Control Extern de la Certificació Energètica). Membre de AAYMA.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

26 oct. 2022
Caducat!

Hora

12:00 pm - 2:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Col·legi Territorial d'Arquitectes de València

Organitzador

Col·legi Territorial d'Arquitectes de València
Telèfon
963 51 67 37
Email
secretaria@ctav.es
Web
https://www.coacv.org/
Llegir més
Back To Top