Skip to content

Carreteres Intel·ligents i Resilients: Reptes en el monitoratge d’infraestructures segures, ecològiques i sostenibles

El programa d’innovació oberta Innotransfer llança en aquesta tercera edició de 2021 una sèrie de webinars específics sobre diversos àmbits de desenvolupament en el sector de mobilitat, transport i infraestructures. Aquesta trobada tècnica pretén donar visibilitat a les oportunitats d’innovació en el desenvolupament de carreteres sostenibles i resilients detectades per la Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI), parc científic de la de la Universitat Politècnica de València (UPV) juntament amb la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible (DG OPTMS) de la Generalitat Valenciana i de diverses empreses del sector.

Els reptes presentats mostraran oportunitats per a oferir solucions innovadores en les àrees del monitoratge de l’estat d’infraestructures de transport, les seues necessitats de manteniment i el desenvolupament d’infraestructures resilients i alhora respectuoses amb el medi ambient.

La iniciativa compta amb el suport de l’Agència València de la Innovació (AVI), sent la temàtica del webinar una de les prioritats detectades per la AVI.

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

16 des. 2021
Caducat!

Hora

10:00 am - 12:00 pm

Més informació

Llegir més
Categoria
Llegir més
Back To Top