Skip to content

18 JORNADES VALENCIANES. Relacions Laborals

18 JORNADES VALENCIANES. Relacions Laborals

La divuitena edició de les Jornades Valencianes de Relacions Laborals s’apropa. Organitzat anualment pel Col·legi Oficial de Graduats Socials de València, aquest esdeveniment és un referent en l’àmbit professional.

Enguany, el programa comptarà amb la participació de destacats experts en Dret del Treball i Seguretat Social, els quals oferiran anàlisis exhaustius de les últimes tendències i novetats en el camp laboral. Les sessions prometen ser informatives i dinàmiques, abordant temes crucials com les reformes normatives en matèria de conciliació, la unitat productiva en el concurs i els procediments especials per a microempreses, així com les indemnitzacions complementàries.

A més, s’explorarà el present i futur de la TGSS amb la presència de la Directora Provincial de València. També hi haurà taules rodones pràctiques sobre acomiadaments col·lectius, on s’examinaran detalladament els processos de negociació d’un ERO i els aspectes clau per a ambdues parts.

L’agenda inclou actualitzacions fiscals sobre la factura electrònica per part de Manuel Cabrera de l’AEAT, així com una profunda exploració de la responsabilitat civil derivada dels accidents laborals a càrrec del Magistrat del Tribunal Suprem, Ángel Blasco.

Per a mantindre’s al dia amb els canvis processals en l’àmbit laboral, es comptarà amb l’experiència de Mª Dolores Zaera i Sagrario Plaza. A més, s’explorarà l’ús pràctic de la intel·ligència artificial en el camp laboral.

L’esdeveniment conclourà amb una ponència imprescindible de Miguel Ángel Amador sobre la gestió de l’estrès en els despatxos professionals, un tema essencial en la vida diària dels professionals.

Aquestes jornades són un espai vital d’intercanvi entre col·legues, on la participació activa dels membres del col·legi és fonamental. Per adaptar-se als temps moderns, s’ofereix l’opció d’assistir en línia, especialment per a aquells col·legues que es troben fora de la província.

No perdis aquesta oportunitat única d’actualització i networking. S’espera la presència de tots els interessats els dies 16 i 17 de maig al Saló d’Actes de la Ciutat de la Justícia de València.

 

Data: 16 y 17 de maig 2024
Modalitat: Presencial y On line
Ubicaciò: Ciutat de la Justícia de València
Preu col·legiats associats a UPdV: 50 €
Descarrega’t ací en programa

L´esdeveniment ha finalitzat.

Data

16 maig 2024 - 17 juny 2024
Caducat!

Hora

All Day

Més informació

Llegir més
Categoria
Excelentísimo Colegio de Graduados Sociales de Valencia

Organitzador

Excelentísimo Colegio de Graduados Sociales de Valencia
Telèfon
963 529 500
Email
colegio@cograsova.es
Web
https://www.cograsova.es/
Llegir més

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top