Skip to content

La web d’UPdV ha actualitzat la seua imatge amb un canvi d’estil en el qual s’ha prestat especial cura a l’apartat dels Premis a l’Excel•lència
● També ha estrenat perfils en LinkedIn i Instagr
am que se sumen al que ja tenia creat en Twitter

El llançament del nou web d’Unió Professional de València, marca un pas més en la cerca de la millora i l’evolució constant. Es pretén una millor experiència d’usuari i major usabilitat en un entorn que aposta pel disseny, alguna cosa que es reflecteix clarament en la cuidada secció dedicada als Premis a l’Excel·lència.

El nou site ofereix informació sobre la història, orígens, junta directiva, estatuts, convenis, etc. així com el llistat dels col·legis associats que es beneficien de formar part de UPdV en pertànyer a una agrupació consolidada i amb força des del punt de vista social. Descobreix aquests i altres xicotets detalls que varien en aquesta nova etapa digital i que permeten a UPdV estar més prop dels i les col·legiades.

També amb la finalitat d’apropar-se al professional col·legiat s’han estrenat recentment els perfils en LinkedIn e Instagram. El primer d’ells amb clara vocació informativa quant a les activitats dels col·legis professionals associats com és habitual en la xarxa social de professionals i en Instagram amb la idea que destaque l’essència dels Premis a l’Excel·lència que en els pròxims mesos ocuparan importants espais comunicatius d’Unió Professional de València.

Back To Top