Skip to content

El Consell Social de la UPV premia al millor alumnat i docents de la Universitat, empreses i iniciatives d’investigació

29/06/2023

El Consell Social de la UPV celebra la festa del talent i premia al millor alumnat i docents de la universitat, així com a empreses i iniciatives d’investigació.

Els Premis del Consell Social de la UPV, en la seua XXII edició, han reconegut el talent del millor alumnat i docents de la UPV i han posat en relleu la importància de la col·laboració entre universitats i empreses, així com els projectes d’innovació i investigació.

L’esdeveniment s’ha celebrat en el Paranimf de la UPV i ha comptat amb l’assistència del Rector, José E. Capella; la Presidenta del Consell Social de la UPV, Mónica Bragado; la Subdelegada del Govern, Raquel Ibáñez i el portaveu popular a l’Ajuntament de València, Juan Carlos Caballero.

Durant la seua intervenció, la Presidenta del Consell Social de la Universitat Politècnica de València, Mónica Bragado, ha explicat que aquests guardons són una mirada optimista cap a a el futur: “Hui celebrem la festa del talent, en la qual participen estudiants emprenedors i preparats, docents innovadors, així com empreses aliades amb la UPV i compromeses amb la ciència i investigació. Sens dubte, la combinació perfecta per a una societat que reclama lideratge en sectors com la ciència, la tecnologia i la medicina, entre altres”.

Bragado també ha enaltit l’esforç i compromís d’alumnat i docents i ha qualificat a la UPV com un far de coneixement i progrés: “La universitat s’ha convertit en un motor de talent que mou a les diferents generacions. Un espai de formació i futur que reuneix persones amb unes mateixes inquietuds: avançar, crear i millorar”. En aquest sentit, la presidenta ha agraït a l’alumnat i docents l’haver contribuït a convertir a la universitat en un centre prestigiós, de referència i estimulant, situant-la com una de les primeres universitats amb major inserció laboral del país i entre les 500 millors universitats del món durant 12 anys consecutius.

Col·laboració Universitat – empresa

Aquesta edició està marcada per la importància de reconéixer i premiar el talent jove; per això, 13 dels 38 reconeixements es troben dins de la categoria de Millor Estudiant UPV, categoria en la qual es recompensa la trajectòria i el talent acadèmic, però també l’actitud personal.

Per a finalitzar, la Presidenta ha explicat que, amb aquests guardons, “el Consell Social pretén reconéixer la importància de la col·laboració entre universitats i empreses, els projectes d’innovació i el reconeixement a l’excel·lència dels alumnes i docents, des de ja fa 22 anys”.

Finalment, Bragado ha emfatitzat el paper vital de les empreses: “Malgrat els desafiaments han demostrat una capacitat innata per a identificar oportunitats, anticipar-se als canvis del mercat i transformar els desafiaments en avantatges competitius per a generar ocupació i contribuir al benestar de la societat”.

L’acte ha comptat amb les actuacions del grup de 4t d’Español del Conservatori Professional de Dansa de València, dirigit per Esther Garcés.

https://www.upv.es/noticias-upv/noticia-14202-xxii-premios-d-es.html

Back To Top