Skip to content


UPdV i Caixa Popular s’alien per a impulsar els col·legis professionals i els seus associats

Unió Professional de València UPdV i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració que facilitarà condicions financeres avantatjoses als col·legis professionals i els seus associats. A més, l’entitat financera valenciana patrocinarà els Premis a l’Excel·lència Professional que promou l’associació.

La signatura del Conveni ha tingut lloc en les Instal·lacions de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València en la qual han participat Auxiliadora Borja i Mercedes Hurtado, presidenta i vicepresidenta d’Unió Professional de València, Leopoldo Delgado i Andrea Martínez, responsable i membre de l’equip de Col·legis Professionals de Caixa Popular.

L’acord facilitarà a les empreses associades l’accés a productes financers en condicions especials. A més, Caixa Popular patrocinarà i entregarà el guardó en la Categoria de Responsabilitat Social dels Premis a l’Excel·lència d’Unió Professional de València. Uns guardons que reconeixen el treball de persones, associacions, universitats, institucions i altres entitats, per a acostar a la societat i entitats als col·legis professionals, divulgant les millors pràctiques professionals.

Aquesta aliança mostra el compromís de Caixa Popular amb els professionals. L’entitat financera valenciana se situa al costat de les empreses, comerços i autònoms per a buscar sinergies i promoure el desenvolupament econòmic, generar riquesa i dinamisme comercial en la Comunitat Valenciana.

Back To Top