Skip to content

El Col·legi Territorial d’Arquitectes de València va presentar la nova Guia d’Arquitectura de València, comptant en esta edició amb la incorporació en format digital, pàgina web i aplicació mòbil o app tant per a IOS com per a Android.

El Museu de Belles arts de València va acollir dijous passat, 18 de gener, l’acte de la presentació de la nova Guia d’Arquitectura de València.

En esta edició, la Guia d’Arquitectura compta, a més d’amb la publicació en format lliure en el que es plasma la riquesa arquitectònica de la ciutat de València, amb una pàgina web i una aplicació mòbil o app tant per a IOS com per a Android en les quals els usuaris locals i internacionals podran descobrir els edificis, parcs i obres arquitectòniques de la ciutat.

Cada obra compta amb una fitxa detallada en la qual es destaca als arquitectes i arquitectes autors dels edificis així com plans i imatges que permeten entendre cada obra en el seu conjunt.

Gràcies al mapa que conté la versió digital, els usuaris podran navegar per l’app i tenint les guies preconfiguradas, els serà més fàcil planificar les seues visites. A més, a través d’esta versió digital, els usuaris estaran informats sobre tots els esdeveniments que organitze el Col·legi d’Arquitectes de València.

L’elaboració d’esta guia, en tots els seus formats, ha suposat un gran esforç d’investigació i síntesi que permet, de manera senzilla, identificar edificis emblemàtics, molts d’ells totalment desconeguts, i valorar-los des de la diversitat d’estils, tipologies, funcions i procediments constructius.

Descarrega’t la guia d’arquitectura ací

Back To Top